Selecteer een pagina

hbo-papier

 

Eén van de moeilijkste dingen om te doen is een biografie of een c.v maken. Ik ben een verzameling eigenschappen. En op een bepaalde manier lijkt alles samen te hangen en op een andere manier weer helemaal niet. Ook ben ik als mens continue in beweging.

verzamelbak
Daarom heb ik nu een verzamelbak gemaakt over mij. Daarin zitten allemaal losse elementen. Ze bestaan uit tekst, tekeningen en video. Daardoor kunnen mensen mij spelenderwijs ontdekken.

flexibel
Ik kan elementen vernieuwen. Ik kan elementen verwijderen. En ik kan elementen toevoegen. Dat heb ik allemaal heel laagdrempelig gehouden door een simpele tekenstijl te gebruiken. Ik wil niet later over een drempel heen hoeven stappen. Het is mijn eigen verzamelbak waarmee ik af en toe kan spelen.

techniek
De techniek hoort gewoon bij het vorige thema van WordPress wat ik gebruikte. Iemand anders heeft dat allang in elkaar gezet. En voor enkele tientjes kan ik het overal op deze site gebruiken.

mogelijkheden
Zo’n interactieve presentatie leent zich ook voor andere doeleinden dan een cv. Ik kan me voorstellen dat je zo de Unique Bying Reasons van een dienst of product in kaart brengt, aspecten van een proces of iets anders.

Heb jij daarover ideeën? Dan zie ik ze graag in een reactie onderaan dit bericht.

 

 

< vorige
volgende >