Selecteer een pagina

uitleggen-mislukt

 

Vandaag een visuele samenvatting van hoofdstuk 3 van The Art of Explanation  Waarom gaat uitleggen fout? Deze visuele samenvatting vat één hoofdstuk bondig samen. Dat bespaart een hoop leeswerk. Aan de andere kant wil ik graag toegeven dat het heel inspirerend is om alle voorbeelden uit het boek te lezen. Maar je moet er maar net de tijd voor hebben.

samenvatting voor jou

Voor jou kan ik ook zo’n samenvatting maken. Dit weekend ga ik op het NNF  drie dagen lang verhalen van belangstellenden in beeld brengen. Klaar terwijl je wacht (en meedoet)! Deze beelden helpen om een verhaal snel over te brengen. Maar het helpt ook om jouw eigen verhaal duidelijk te krijgen.

geen valkuilen

Eén van de voordelen is dat ik als buitenstaander jouw vakjargon niet ken en ook niet in de valkuil stap om slim te willen lijken.  Ik heb eens een middag lang geluisterd naar de ingewikkelde woorden van twee IT-ers. Ik moest ze steeds een halt toeroepen omdat ik ze niet begreep. Aan het einde van de middag vatte ik hun verhaal samen in enkele zinnen. Ze stonden paf.

Gaan we aan de slag? Ik breng graag samen met jou jouw verhaal terug tot een begrijpelijke essentie. Bel me gerust voor meer info. Daar worden we samen wijzer van!

 

< vorige
volgende >