Selecteer een pagina

beurs-1

Jezelf presenteren op de beurs. Voor velen is dat een uitdaging. Niet iedereen spreekt onbekenden gemakkelijk aan. Het is een bekend tafereel. In de stand staat de bemanning lijzig te wachten tot er iemand zo vriendelijk is de stand te bezoeken.

Vaak wordt er van alles aan entertainment ingevlogen. Van animatie-acteurs tot goochelaars. Van karikaturisten tot fotografen. Hartstikke leuk. Maar ze vormen geen logische brug van bezoeker naar stand.

Daarom bedacht ik de beurstekenaar. Vorige week deed ik dat voor het eerst. En het was een waanzinnig succes.

Als beurstekenaar teken ik de verhalen van de bezoekers. Ik teken wat hun uitdagingen zijn en wat ze hopen te vinden op de beurs. Het verhaal wordt helderder. Gesprekken op gang gebracht. En een brug naar de standhouder wordt gelegd.

Als de bemanning in de stand even niemand heeft om mee te praten kunnen ze bij mij mee komen praten met hun nieuwe potentiële klant.

Dit is weer een manier om tekenen in te zetten als handig communicatiemiddel. Eenvoudige tekeningen kunnen op veel meer manieren worden ingezet bij communicatie. Als je er meer over wilt weten schrijf je je nu in voor de nieuwsbrief!

beurs-2

 

< vorige
volgende >