Selecteer een pagina

ganzenbord

 

De Brabantse Erfgoed Biënnale. Vier werkateliers waar ik als visueel notulist de zaak een beetje mocht opschudden. Heel leuk en heel leerzaam. “Hoe benutten wij ons erfgoed optimaal?” was elke keer de vraag. Van het Klok- en Peelmuseum tot aan Urnenveld Slabroek. Ik mocht elke keer mee op excursie. Dat is nog eens prettig werken. Na afloop maakte ik elke keer een visuele samenvatting.

Oogst en vlaggetjes

In dit ganzenbord zie je de belangrijkste oogst van de werkateliers. Ik heb dit in samenwerking gemaakt met de organisatie. Heel kernachtig. Maar de aanwezigen wisten nog precies waar het over ging.  Tijdens de slotbijkeenkomst vandaag mochten de gasten vlaggetjes in het bord prikken. Groen was een goed idee. Rood was ronduit slecht. En over oranje moest nog eens een nachtje geslapen worden.

Keukentafelkracht

Keukentafelkracht (door mij bedacht als alternatief woord voor participatie)  en kennis delen hebben gewonnen. Als je binnenkort een overvolle keuken tegen komt zijn daar mensen van ons erfgoed dus kennis aan het delen. Dat je het maar even weet.

 

< vorige
volgende >