Selecteer een pagina

Toegegeven…. In een blog ziet het er minder goed uit. Dit is een webpagina in een webpagina. De plaat doet het pas als je echt met je muis boven de plaat zweeft. Je moet er zelfs misschien even op klikken. Ook zie je de voortgangsbalk niet hier. Gelukkig is ie niet bedoeld voor dit blog.

Ik ben supertrots op het eindresultaat wat je hier in vol ornaat kunt bekijken.

Gelderland vindt het belangrijk om het economisch potentieel van de creatieve sector optimaal te benutten en ontwikkelingen te faciliteren die de sector structureel versterken. De Gelderse creatieve sector is namelijk belangrijk voor innovatie binnen de Gelderse economie.

In dit kader werd ik gevraagd werk te maken voor Stexfibers. Ik maakte een animatie die het verhaal vertelt als je scrollt. Hij zal een plek gaan vinden op de website van Stexfibers. Bovendien wordt de plaat meegenomen naar presentaties als ondersteuning van het verhaal.

De plaat heb ik gemaakt met Edge Animate. Op dit moment zou ik het je niet aanraden om ermee te gaan werken. De preloader bleef hangen en werkt pas goed sinds ik omwegen heb bewandeld om dat ding te fiksen.

Code schrijven is erg leuk. Het is elke keer een wonder als er gebeurt wat ik bedoel: Instant Gratification!

 

< vorige
volgende >