Selecteer een pagina

Op een evenement van verzekeraars tekende ik pitches van aanwezigen. Op basis van persoonlijke input tekende ik onderstaande prenten. Elke prent was in ongeveer 20 minuten klaar.

Brand

annemarie

Deze prent toont hoe geweldig je geholpen wordt door Annemarie als je huis ‘s nachts in de fik gaat. Zodra je haar gebeld hebt komt er iemand van de verzekering naar je toe om je bij te staan. Totdat je weer in je huis woont word je fantastisch ondersteund.

Adviseur

eggo

Als je goed verzekerd bent kun je met een gerust hart als een vlieger door het luchtruim fladderen. De verzekeraar zorgt ervoor dat jij goed verankerd blijft met de grond. Deze verzekeraar is heel eigentijds en tegelijkertijd heel gewoon. Dat maakt hem tot een betrouwbare partij.

Adviseur

fia

Deze verzekeraar is heel veelzijdig. Hij kan je met alles helpen. Hij komt graag bij je thuis en je mag hem altijd bellen.

Verkoper

jeroen

Van deze verkoper staan links zijn interesses. Hij houdt van vrouwen, bier en reizen. Rechts staan zijn vlotte babbel, zijn vindingrijkheid en creativiteit. Bovendien overziet hij altijd goed processen.

verzekeraar

karin

De tekst spreekt voor zichzelf?

Goochelen met zieke kinderen

rob

Deze verzekeraar wilde liever een pitchplaat voor zijn vrijwilligerswerk. Hij leert zieke kinderen goochelen. Hierdoor vergeten zij hun ziekte. Na het bezoek van de goochel-instructeur kunnen zij truckjes laten zien aan hun bezoek. Hierdoor zijn zij geen slachtoffer meer maar artiest!

Verzekeraar

teeuw

Deze verzekeraar zorgt ervoor dat jij rustig kan gaan slapen omdat al je zaakjes prima geregeld zijn. Op basis van jouw budget maakt hij een puik plan wat aansluit op jouw behoeften. Je bent altijd welkom. En hij werkt zich graag voor jou in het zweet.

Verzekeraar

vdl

Deze verzekeraar komt graag bij je thuis. Zij levert maatwerk. Zij heeft overzicht. Zij kan goed belangen afwegen. En zij zorgt voor zorgeloosheid. Daarbij is zij heel betrokken. Ze luistert goed. Ze ziet jou echt staan. En ze staat open voor alles wat jij wilt zeggen of vragen.

Zo’n plaat als hierboven kan jou helpen met je pitch. Als je gaat vertellen haal je de plaat in je hoofd en beschrijf je wat erop staat. Zo’n visualisatie maakt dat echt heel gemakkelijk. Bovendien is het eens heel goed om te sparren met iemand die geen last heeft van jouw blinde vlekken. Tegenwoordig teken ik ook via Skype. Jij kijkt dan mee op afstand naar wat ik voor je teken. Wist je dat een half uur tekenen via Skype maar € 37,50 kost?

 

< vorige
volgende >